ZEUS Olej z treščej pečene 500 ml

15,20 EUR / ks
1-2 dni

Olej z tresčej pečene je prospešný pre celkový zdravotný stav i prevenciu bežných ochorení, zvyšuje kvalitu srsti a pokožky a má vplyv na správny vývoj plodu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Charakteristika

Olej z tresčej pečene je kŕmny doplnok obsahujúci esenciálne nenasýtené mastné kyseliny EPA a DHA, ktoré tvoria nevyhnutnú súčasť výživy. Olej z tresčej pečene je tiež bohatý na prírodný obsah vitamínov A & D. Vitamín A je potrebný pre zrak, reprodukciu, rast epiteliálnych buniek, ktoré sú súčasťou všetkých tkanív a podmieňujú odolnosť slizničnej bariéry voči prenikaniu infekcie. Vitamín D sa podieľa na procese delenia buniek, vstrebávaniu vápnika a fosforu na úroveň potrebnú pre mineralizáciu kostí a pevnosť zubov. Je bezpečný pre gravidné a laktujúce suky a šteňatá. 

Odporúčame užívať

počas gravidity aj laktácie, u mladých a rastúcich jedincov, pre stimuláciu imunitného systému, poúrazové a pooperačne starostlivosti, pre staršieho jedinca, vhodná aplikácia u kožných ťažkostí.

Typická analýza (v hmote)

- tuk celkom 99,9 %

- voda a nečistoty 1 %

- mastné kyseliny n-3 21 %

- mastné nasýtené kyseliny celkom 14,5 %

- mastné mono-nenasýtené kyseliny celkom 50,5 %

- mastné polynenasýtené kyseliny celkom 25 %

Dávkovanie

pre psa s hmotnosťou 15 kg: 

V priebehu gravidity a laktácie 5 ml denne.

Na prevenciu 2,5 ml denne.

Olej zamiešať denne do kŕmnej dávky. Podávajte denne po dobu 2–3 mesiacov.

Dávkovanie

1 stlačenie z pumpičky sa rovná dávke ± 1,1 ml. Olej sa pridáva denne do kŕmenia.

Bezpečnostné opatrenia

Chráňte pred deťmi. Určené len pre zvieratá.

Upozornenie

Výrobok nie je určený ako náhrada kŕmnej dávky.

Balenie

500 ml

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o kožu a srsť u psov
Zdravotný problém: Pĺznutie, Zdravá pokožka, lesklá srsť, Oslabená imunita

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: